ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Πιστωτική, χρεωστική, ή προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ePOS Paycenter ” της Τράπεζας Πειραιώς.

Αντικαταβολή: Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 2,00€

 

Συνεργαζόμαστε με την τράπεζα Πειραιώς για την διεκπεραίωση των πληρωμών μέσω κάρτας.

Δεν γνωρίζουμε και δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Επιπλέον, η σύνδεση σας με το site  μας είναι κρυπτογραφημένη με πιστοποιητικό SSL

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 24 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, 48 ώρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας).

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν με χρέωση 4€ (+2,00€ σε περίπτωση αντικαταβολής) για όλες τις παραγγελίας σας εντός Ελλάδας.

Για παραγγελίες πάνω από 59 ευρώ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν.

Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 24 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, 48 ώρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Διατηρείτε το δικαίωμα λοιπόν να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

Αν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία σας, κατεβάστε, συμπληρώστε, υπογράψτε και αποστείλτε μας στο info@pafilisbags.gr το έντυπο υπαναχώρης που θα βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν πρέπει θα περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας. Μπορεί όμως να σας χρεώσουμε πρόσθετα έξοδα αποστολής εάν έχετε ζητήσει μη τυποποιημένη παράδοση (όπως επείγουσα παράδοση).